Gentola adoctrinant.

Vostes no son professors, ni ensenyants, cridar-los aixina sería insultar la memoria dels mils i mils de mestres, que els han precedit i dels que alguns, guardem molt bons recòrts, per ensenyar-nos a pensar.

Son vostes uns terroristes, a l'utilisar les ments dels nostres chiquets i jovens per a introduir-los, qual agulla verinosa, unes idees que, al seu temps, vostes han mamat, passats anys i anys de contar-los mentira darrere de mentira, en escoles i universitats.

No tenen excusa, encara que els hagueren dit en classe, que la terra es triangular, l'obligacio seua, es eixir al mon i agarrar un o mils de llibres, llegir i si els han mentit, canviar el chip, pero son tan incapaços, que ni aixo.

La nacio catalana no ha existit mai, excepte en la ment d'alguns politics. El Regne de Valencia te una historia, que si vostes, no estigueren tan emborregats, llegirien i se maravellarien. No existixen els "països catalans", per mes que, ad algu, li agrade parlar d'ells, en public o en privat; i la llengua valenciana, per a la seua informacio, es anterior al catala, pero molt, molt anterior.

Tot aixo està en les croniques, escrites inclus per araps valencians, abans de que aplegara el rei en Jaume, que per supost, portà un grapadet de catalans analfabets, els restants eren navarresos i aragonesos, entre uns atres.

Ya veuen lo adoctrinats que estan vostes, servint a l'amo catala, com si els hagueren donat corda i repetint mantres com si foren badocs. No saben res de res, s'engolixen els llibres d'editorials catalanes i els escopixen a la cara dels nostres chiquets, que han de netejar-se la seua ignorancia, quan els seus pares, a l'aplegar a casa, els conten la veritat.

Son vostes les SS valencianes, els nazis que tant dany feren i lo mes curios es que molts no trauen cap redit de baixar-se els pantalons davant de Barcelona, ho fan perque les seues neurones no donen per a mes, ya que totes estes servituts acaben en allo de: “Ni pagat, ni agrait”.

Ya son molts els pares que han posat el crit en el cel i ya han dit alguna cosa tan valencià, com “fins aci aplegà la riuada”. Son vostes tan pocavergonyes que no contents en tindre llibres fem, ara els obliguen a pagar als pares camisetes i excursions a on catalanisar a plaer.

No se lo que els han promes, si fama o diners, pero s'han venut i nos venen a nosatres. Sabem l'acos que patixen els professors, els de veritat, vostes son nomes uns pallassos de cara trist o loros de fira, pero els perseguiu en ira, perque la seua honestitat, coneiximents i cultura, vos incomoda.

En este mon tot es reversible, en AVANT, pensem ajudar a tots aquells pares que ya estan "fins als collons” de tots vostes, poc a poc, mes pares se juntaran ad esta Creuada, per a que els seus fills estudien en valencià de les Normes del Puig. Que coneguen l'historia de la seua patria, pero la de veritat, no les mentires que uns politics han contat i ya, fins casi, se les han cregut, els molt burros.

Obriguen la seua ment, recapaciten, lligguen, estudien, senten-se pagats de ser valencians, deixen de llepar trassers i miren a les criatures que tenen en front, son esponges, si vostes els omplin el cap de tonteries, seran dones i homens adoctrinats, plebs manipulable. Si, pel contrari, els ensenyen a pensar, a buscar, a tindre inquietuts, per saber d'a on venen, els estan obrint la porta al coneiximent, en lletres mayuscules.

No se quantes generacions de nefasts mestres anem a tindre que engolir-nos, espere, que no moltes, pel be dels chiquets i dels seus pares. Igual, algun dia se'ls acaba el diners als imperialistes del nort i vostes obrin els ulls, a la veritat.

Mentres, en el planeta terra, en el Regne de Valencia, la lluita continua, o vostes o nosatres, no queda una atra. I començarém en els coleges, desfarem lo que se sembrà fa trenta anys i li tornarém la dignitat a este Regne, tan maltractat per uns i per atres.

PD: Tot el meu carinyo a aquells professors que ensenyaren als nostres chiquets a amar la terra valenciana.
¡¡¡¡ Adeu !!!

Comentarios

Entradas populares de este blog

AMPARO BLAY ALABARTA

La verdad silenciada y encarcelada.